Bu web sitesinde yer alan tüm içerik sadece bilgi amaçlıdır ve bu bilgi veya materyaller hiçbir şekilde hukuki, vergisel, yatırım amaçlı, mali veya başka herhangi bir kategoride danışmanlık vasfını haiz değildir. Web sitemizde bulunan hiçbir içerik bir malvarlığı kalemini veya herhangi bir tür menkul kıymeti almaya veya satmaya teşvik, bunlarla ilgili tavsiye, doğrulama veya bu yönde bir teklif sunma niteliğinde değildir.
 
Bu web sitesindeki tüm içerik genel bir bilgi niteliğinde olup herhangi bir şahıs veya kurum özelinde bir bilgi sunma amaçlı değildir. Web sitemiz hiçbir şekilde profesyonel veya mali tavsiyelerde bulunmak veya yatırım danışmanlığı sunmak amacıyla hazırlanmamıştır. Web sitemizde yer alan bilgi veya diğer her türlü içeriğe ilişkin verileri ve bunlarla bağlantılı riskleri değerlendirmek konusunda web sitemizi ziyaret edenler bizzat sorumludur ve eğer bunlara veya başkaca herhangi bir içeriğe dayalı kararlar alacaklar ise bu değerlendirmeyi bizzat yaptıktan sonra hareket etmeleri gerektiğinin farkındadırlar.
 
MZC Solar Enerji Sistemleri ve Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bir yatırım danışmanlığı firması değildir.