Hakkımızda

MZC Solar Enerji, geniş bir coğrafyada farklı deneyim ve becerilerin harmanlandığı deneyimli ve çevik bir yapıya sahip yetkin insan kaynağı ve çok uluslu kültürel altyapıya sahiptir.

Günümüz hızla değişen dünyasında, yatırım yapmak ve operasyonel kararlar vermek her zamankinden daha zor hale gelmiştir. Bu nedenle MZC Solar Enerji olarak, deneyim, bilgi ve yetkinliklerimize güvenerek, güçlü bir ekip oluşturduk ve kendimizi sürekli geliştirmeye adamış durumdayız.

Enerji, Finans, Mühendislik, Teknoloji ve Ticaret alanlarında faaliyet göstererek, yerel, bölgesel ve küresel birçok markanın tercihi olmayı başardık. Bu başarı ve motivasyonla, hizmet alanlarımızı genişletmeye, ekibimize güç katmaya, müşterilerimize iyi hizmet vermeye ve işimize değer katmaya devam ediyoruz.

MZC Solar Enerji, her geçen gün büyüyen bir aile olarak, faaliyet gösterdiği alanlarda yerel normları ve uluslararası iş yaklaşımını takip ederek, küresel bir oyuncu olma hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Amacımız, bugün takip ettiğimiz standartları, kendi katkılarımızla daha ileriye taşımak ve kendi normlarımızı belirlemektir. Yaşadığımız dünya bizim için çok değerlidir ve ilerici ve insan odaklı çözümlere inanıyoruz.

Herkes için ilerici çözümlerimizle yolculuğumuza inançla devam ediyoruz. Yanımızda sizleri görmek ise her zaman heyecan verici bir mutluluk.