Değerlerimiz

MZC Solar Enerji, insan odaklı yaklaşımı ve değerleriyle birlikte kolektif bilince sahip, sürekli öğrenen ve gelişen bir organizasyondur.

Kuruluşundan bugüne kadar MZC Solar Enerji; inanç, yetkinlik, mutlak gelişim, ilericilik, sorumluluk ve yaratıcılık gibi değerleri temel alarak ilerlemiştir.

Bu değerler, MZC Solar Enerji'nin farklı fonksiyonlarında ve coğrafyalarda yol gösteren değişmez bir rehber niteliğindedir.

Vizyonumuz:

  • Müşteri memnuniyeti ve yüksek kaliteyi her zaman öncelikli tutarak, insanoğluna yeni teknolojiler sunan ve doğaya zarar vermeyen enerji kaynakları ile insanlığın geleceğini destekleyen bir şirket olmayı hedefliyoruz. Bu şekilde sektörde fark yaratarak dünya lideri olma yolunda ilerliyoruz.

Misyonumuz:

  • Yenilenebilir enerjinin kullanımını yaygınlaştırarak ülkemizin enerji ihtiyacını temiz kaynaklarla karşılamak için öncülük ediyoruz. Aynı zamanda, tüm hizmetlerimizde kalitenin arttırılmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Tüm çalışanlarımızın bir aile olarak yaşadığı ve keyifle parçası olduğu bir şirket olmak, insanoğlunun geleceğini yeni teknolojilerle desteklemek de önceliklerimiz arasında yer almaktadır.