Emrah MAZICI

GENEL MÜDÜR

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yaklaşık yirmi yıla yakın süre ile ENKA, Bechtel, Bureau Veritas, ETİ  Enerji Yatırımları (bir Goldman Sachs iştiraki) ve Rönesans Holding gibi uluslararası faaliyet gösteren müteahhitlik firmaları ile danışmanlık ve yatırım şirketlerinde çalışmıştır. Yüksek lisans eğitimlerini sırasıyla Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi ile Özyeğin Üniversitesi Executive MBA programlarında tamamladıktan sonra, kuruluşunda yer aldığı Özyeğin Üniversitesi Mezunlar Derneği'nde kurucu ve ilk dönem başkanlığını yapmıştır. 
 
Mazıcı, petrokimya, endüstriyel tesisler, enerji ve gayrimenkul geliştirme sektörlerinde proje yönetimi, sözleşme yönetimi ile birleşme ve devralma işlemlerinde muhtelif pozisyonlarda önemli görevler almıştır.
 
Çeşitli işletmelerde üst düzey yönetici olarak görev yaptıktan sonra Emrah Mazıcı, MZC'yi kurmuş ve özellikle çok uluslu ve seçkin müşterileri için özellikle güneş enerjisi yatırımlarına ve teknik danışmanlık hizmetlerine odaklanmıştır.
 
 


Sosyal Medya